Foto: My Coast Now

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“  u petak, 22. jula, u okviru rekonstrukcije vrelovoda od TO „Sever“ do Bulevara oslobođenja, nakon završenih radova na prelazu Bulevara oslobođenja, započinje radove na prelazu Bulevara Jaše Tomića u zoni raskrsnice sa Bulevarom oslobođenja.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.

Za vreme izvođenja radova zabranjuje se saobraćaj u oba smera na Bulevaru Jaše Tomića u zoni raskrsnice sa Bulevarom oslobođenja, kao i pešački i biciklistički saobraćaj u zoni radova.

Takođe, iz Kisačke ulice zabranjuje se skretanje na Bulevar Jaše Tomića, osim za gradilišna i vozila JKP „Novosadska toplana“.

Iz smera Rumenačke ulice ka Bulevaru Jaše Tomića omogućava se skretanje desno na Bulevar oslobođenja i skretanje levo u petlju lokalne saobraćajnice kompleksa autobusko-železničke stanice.

Sa Bulevara oslobođenja zabranjuje se skretanje desno na Bulevar Jaše Tomića, a omogućava saobraćaj iz ulica Save Kovačevića i Kraljevića Marka na Bulevar Jaše Tomića u smeru ka Kisačkoj ulici.

Planirani rok za završetak radova na prelazu Bulevara Jaše Tomića je 31. jul.

Iz ovog preduzeća apeluju na građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments