Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

JKP “Novosadska toplana” u ponedeljak, 30. maja, u oviru radova na rekonstrukciji vrelovoda u Ulici Novosadskog sajma, počinje radove na prelazu Ulice Novosadskog sajma prema Hotelu “Park”.

Za vreme izvođenja radova, Ulica Novosadskog sajma postaje “slepa” i zabranjuje se saobraćaj u Ulici Novosadskog sajma od Mičurinove do lokalne saobraćajnice prema bazenima “Sajmište”. Iz Mičurinove ulice omogućeno je skretanje u Ulicu Novosadskog sajma u smeru prema Bulevaru oslobođenja, a zabranjeno je skretanje u Ulicu Novosadskog sajma u smeru prema Hajduk Veljkovoj ulici.

Planirani rok završetka radova je 6. Jun 2022. godine.

Iz Novosadske toplane mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Od ponedeljka, 30. maja, privremeno će biti izmenjena trasa autobuske linije broj 5. Do završetka radova na rekonstrukciji vrelovoda prema hotelu “Park”, autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći način:

Smer sa Temerinskog puta

Od raskrsnice ulica Jevrejska i Bulevar oslobođenja, autobusi će saobraćati pravo kroz Futošku ulicu, (desno) Hajduk Veljkovom do raskrsnice sa Ulicom Novosadskog sajma i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase koristiće se stajalište Futoška/Bulevar oslobođenja (stajalište linija broj 2 i 6).

Smer sa Avijatičarskog naselja

Od raskrsnice ulica Hajduk Veljkova i Novosadskog sajma, autobusi će saobraćati pravo do Futoške ulice, (levo) Futoškom ulicom do raskrsnice Bulevar oslobođenja i Jevrejske ulice i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase koristiće se stajalište u Hajduk Veljkovoj ulici, ispred Medicinskog fakulteta (stajalište linije broj 11A), navode iz JGSP.

Foto: JGSP
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments