Marko Cvijanović, Miljan Delić kadetski dvosed na 500m treće mesto
Prvenstvo Vojvodine u kajaku i kanuu na mirnim vodama, održano je ovog vikenda u Bačkoj Palanci. Prvenstvo je trajalo tri dana, a prvog dana su održane kvalifikacije u kategoriji pionira i juniora, drugog dana su održane finalne trke u kategoriji pionira i juniora i kvalifikacije za kadete i seniore i trećeg dana održano je finale za seniore i kadete.
Marko Cvijanović osvajač zlatne medalje na 500m

Marko Cvijanović aktuelni prvak države na 5000 metara, u subotu je veslao trku na 500m i osvojio zlatnu medalju. Marko je u trci pionira u dvosedu sa bratom Lukom Cvijanovićem osvojio i srebrnu medalju.

Mihajlo Petović je u juniorskoj konkurenciji veslao u finalu trku na 500 m u kojoj je završio na petoj poziciji, a u trci na 200 metara je osvojio srebrnu medalju i postao vicešampion Vojvodine.

Mihajlo Petović juniori 200m drugo mesto

U kategoriji kadeta Luka Cvijanović i Marko Fajgelj veslali su dve trke u dvosedu. U trci na 1000 metara osvojili su 6. mesto, i u trci na 200 metara 7. mesto. Marko Cvijanović i Miljan Delić su osvojili treće mesto u kadetskom dvosedu na 500 metara.

Marko je veslao finale i u trci kadeta na 200 metara. Osvojio je 6. mesto u konkurenciji sa dve godine starijim kadetima.

Marija Petović bila je osma u seniorskoj kategoriji na 500 metara, a Miodrag Radonić i Uroš Saravolac u seniorskoj konkurenciji na 200 metara u dvosedu bili su peti.

U sledećem kolu lige predstoji takmičenje za mlađe pionire, pionire i kadete.

nsuzvio.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments