Foto: Uprava carina
Carinici su na ulaznoj strani prelaza Horgoš, u saradnji sa policijom, sprečili jednu putnicu u pokušaju da u kombiju prokrijumčari firmiranu garderobu i obuću, kojom bi se mogao opremiti omanji butik.

Prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled izdvojen kombi nemačkih registarskih oznaka, kojim je na relaciji Berlin-Novi Sad sama putovala 47-godišnja državljanka Srbije.

Foto: Uprava carina

Osim što je na prelaz ušla trakom obeleženom zelenim semaforom, namenjenom onima koji nemaju ništa za prijavljivanje, putnica je to i potvrdila u razgovoru sa carinicima, rekavši da pored ličnog prtljaga prevozi samo polovnu mašinu za sušenje veša i četiri korišćene drvene stolice.

Ispostavilo se da je to daleko od istine, jer je iza sedišta i u tovarnom delu vozila pronađena nova garderoba i obuća robnih marki ”Puma”, ”Nike”, ”Karl Lagerfeld”, ”Boss”, ”Levis”, ”Guess”, ”Gap”’i drugih, čija je vrednost procenjena na oko 18.000 evra.

Foto: Uprava carina

Pored krijumčarene garderobe i obuće do okončanja prekršajnog postupka, zadržan je i kombi, čime ukupna vrednost otkrivenog prekršaja premašuje 20.000 evra.

Izvor: Uprava carina

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Svitler
20/05/2022 11:01

Uzeli zeni hleb iz usta klosari treba vas sve isutirati bando

Last edited 1 mesec ranije by Svitler