Foto: Pexels

Ovih pet horoskopskih znakova, prema astrolozima teško opraštaju. U njihovom prisustvu treba voditi računa o izgovorenim rečima, pojedini su veoma disciplinovani pa vas doslovno “precrtaju” iz svog života.

Jarac

Spada u grupu teških znakova s kojima se ne isplati upuštati u raspravu kada su ljuti. Vrlo su disciplinovani u svemu pa tako i u ljutnji, pa su sposobni da precrtaju osobu koja ih je povredila.

Bik

Bikovi su po prirodi vrlo mirni i racionalni te zbog toga imaju potrebu da oproste sve, ali takođe su vrlo tvrdoglavi i ponosni. Upravo ih te osobine sprečavaju da oproste osobama koje su im se zamerile, povredile ih ili na bilo koji način oštetile.

Foto: The Horoscope

Rak

Možda je teško da zamislite emotivne rakove kao zlopamtila i staviti ih u istu kategoriju s bikovima i jarčevima, ali oni teško praštaju. Kada im napravite nešto nažao, oni ne negoduju glasno i žustro poput dva ranije spomenuta znaka. Tiho će vam dati do znanja da ste povredili njihove osećaje i da to nikada neće zaboraviti.

Škorpija

Pripadnike ovog znaka s razlogom mnogi nazivaju živom vatrom. Škorpija je jedan od najvatrenijih horoskopskih znakova, reaguje impulsivno i strastveno, pa nije pametno da ih ljutite. One nemaju dar da oproste i ako je jednom izneverite, nikada vam više u potpunosti neće verovati.

Lav

Ako ste se ikada zapitali ko je ponosniji od bikova i jarčeva zajedno, odgovor je – lav. Nikada vam neće oprostiti zbog principa. Lav očekuje poštovanje i ako ga ne dobije, onda oproštaj ni nije opcija.

alo.rs/zadovoljna.hr/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments