Foto: Pexels

Bez previše razmišljanja izaberite svog favorita. Kamen koji vas najviše privuče može reći nešto o vašoj ličnosti. 

Foto: YOURTANGO

1. Opal

Ako ste izabrali ovaj poludragi kamen to znači da u životu više od svega želite mir. Osećate potrebu da nađete unutrašnji mir. Opal utiče na Parkinsonovu bolest, na infekcije i jačaa pamćenje. On reguliše insulin i ublažava PMS.Ovaj kamen je eliksir za oči.

2. Malahit

Ako je ovo vaš izbor, to otkriva da su vam na pomolu velike životne promene. Mnoge promene će biti duhovne prirode. Možete očekivati promene i u ljubavnom životu. Ovo je dobro vreme da razmislite o izborima koje ste donosili. Malahit nazivaju kamenom transformacije.

3. Sunčev kamen

Ovaj kamen otkriva da ste veliki optimista. Provedite što više vremena napolju. Sunčev kamen, kao kamen obilja, podstiče originalnost i inspiraciju.

4. Opsidijan mahagoni

Kada se nosi na telu, on oslobadja bol i popravlja cirkulaciju. Vaša podsvest pokušava da kaže da je vreme da se oslobodite starih navika i stvorite novi život. Ovo je kamen zaštite.

5. Haulit

Ako vas privlači haulit držite um otvorenim za poruke s “druge strane”. Ove poruke mogu dolaziti od voljenih osoba. Vodite dnevnik snova i pratite intuiciju. Haulit pomaže kod nesanice kada se stavi ispod jastuka.

6. Jaspis dalmatinac

Ako ste odabrali ovaj poludragi kamen, to znači da volite zabavu. Potražite nove avanture i steknite nova prijateljstva. Ovaj jaspis pomaže kod otpuštanja toksina, popravlja varenje i pomaže u lečenju bolesti želuca, a takođe osnažuje digestivni sistem, jetru i pankreas.

nsuzivo.rs

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments