Foto: energijabalkana.net
Opština Beočin objavila je Javni poziv za dodelu subvencija u vidu energetskih vaučera za domaćinstva ali i privredne subjekte koji se bave prodajom ogrevnog drveta, briketa, peleta i uglja.

-Nadamo se da ćemo na ovaj način omogućiti građanima sa najmanjim primanjima da pred zimu osiguraju ogrev i imaju mogućnost olakšanog plaćanja računa za grejanje – napominju iz opštine u saopštenju.

Pravo učešća na Javnom pozivu imaju sva domaćinstva sa teritorije opštine Beočin čiji ukupni mesečni prihod i primanja ne prelaze 20.000,00 dinara po članu domaćinstva.

Takođe, pravo učešća na Javnom pozivu imaju i sva zainteresovana pravna lica i preduzetnici koji su registrovani u APR-u za obavljanje delatnosti prodaje ogreva.

Domaćinstva koja ostvare pravo na energetske vaučere mogu nabaviti ogrev isključivo od privrednih subjekata izabranih putem Javnog poziva.

Detaljnije uslove kao i prijave za energetske vaučere možete preuzeti na sajtu oštine Beočin putem linka

ili ličnim preuzimanjem na pisarnicama Opštinske uprave Beočin – Svetosavska 25 i Opštinskog uslužnog centra – Školska 2 (Dom kulture).

Rok za podnošenje prijava je 7. novembar, 2022. godine.

Za sve dodatne informacije građanima je na raspolaganju Odeljenje za budžet i finansije Opštinske uprave Beočin putem telefona 021 870 260 svakog radnog dana u periodu od 7 do 15 časova.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments