OPŠTINA BEOČIN MATURANTIMA obezbedila besplatnu proslavu maturske večeri!

Foto: Ustupljena fotografija

Oko 170 učenika i njihovih nastavnika iz dve osnovne škole sa teritorije opštine Beočin će ove godine imati besplatnu proslavu maturske večeri čije će troškove snositi Opština Beočin, potvrdila je danas predsednica opštine Beočin Biljana Janković.

Prema njenim rečima, ova novina je znak pažnje i podrške loklane samouprave svim osmacima iz Osnovne škole „Jovan Grčić Milenko“ iz Beočina kao i maturantima Osnovne škole „Jovan Popović“ iz Suseka, koje su jedine dve škole na teritoriji opštine.

„Zadovoljstvo nam je što smo u prilici da ove godine podržimo organizaciju male mature u i budemo deo nekih od najlepših uspomena osmaka koji će uskoro proslaviti kraj jedne etape svog školovanja i odrastanja. Želimo da novina koju smo ove godine uveli, u budućnosti postane stalna praksa i znak pažnje i podrške lokalne samouprave našim školama, maturantima i roditeljima.“, rekla je Janković.

Opština Beočin ovim putem svim učenicima i nastavnicima želi uspešan završetak školske godine i najlepši provod na maturskoj večeri!

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti