Foto: Ustupljene fotografije

Police sa uljem u hipermarketima širom Novog Sada potpuno su prazne, javljaju čitaoci portala NS Uživo.

Iako se i dalje se ne zna koji je tačan razlog nestašice ulja, činjenica je da ljudi masovno kupuju osnovne životne namirnice kako bi bili obezbeđeni i sigurni.

Takođe, ovih dana smo svedoci i nestašice šećera. Kupci redovno dele sadržaje na kojima pored rafova stoje natpisi da je određeni objekat zabranio kupovinu više od 2 kilograma.

Da podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je najavio da teška zima čeka ceo svet, s obzirom na nestabilne spoljnopolitičke faktore. Sumnja se da je ovo još jedan od razloga.

nsuzivo.rs

 

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Srđan
24/05/2022 18:45

Ma šta širite laži? Ulja ima da se bira, a šećera nema jer je jeftinije na kg. Nego na 5, 10 ili 25 kg. ne znam zašto ali razmišljam pozitivno. Ima bre svega, a za koji dan će oni koji su pokupovali na “tone” šećera da ga bacaju. Tako da će moći šećer da se nađe i po konejnerima.

Istina
25/05/2022 01:14
Reply to  Srđan

Nemoj da branis vlast kad je napravljena lazna frka!!! Tacno je da se po marketima ulje,secer i brasno rasprodaju u najkracem roku. Primera radi u jednom vecem marketu gde je normalno na pakete uzimati, tri palete ulja je otislo u jednom danu, dve palete secera takodje…

Evangelist
25/05/2022 17:31

Pokajte se Zivom Bogu Gospodu Isusu hristu