Foto: Miroslav M. from Pixabay
Turistička organizacija Grada Novog Sada i ove godine pruža mogućnost da kroz fotografiju prenesete emocije koje u vama izaziva Novi Sad i njegova okolina.

Tokom drugog po redu nagradnog foto konkursa pod nazivom “Oseti duh Novog Sada” koji TONS organizuje u periodu od 10. maja do 10. avgusta, njihovi darodavci nagrađuju najlepše prolećne i letnje fotografije.

Ukoliko uživate u dugim šetnjama sunčanim kejom, razgledanju slikovitih pejzaža i u prijatnoj atmosferi Novog Sada, TONS vas poziva da učestvujete u njihovom nagradnom foto konkursu. Brojne zanimljive nagrade vas očekuju, a na vama je samo da uhvatite trenutak i zabeležite ga vašim telefonom ili fotoaparatom.

Veliki doprinos foto konkursu dali su brojni darodavci, koji su pripremili veoma zanimljive nagrade. Zlatni sponzori su “dr Techno” i “Samsung”, koji će vlasnika najlepše fotografije nagraditi “Samsung” telefonom. Seosko domaćinstvo Miljević poklanja lagani odmor na njihovom imanju uz večeru i degustaciju, kao i noćenje i doručak za dvoje, dok je hotel “Fruške terme”, pripremio relaksirajući “spa day” za dvoje.

Brojni partneri su pripremili još odličnih nagrada, među kojima su noćenja sa doručkom, vrednosni vaučeri za kupovinu, večere, degustacije vina, kolači, knjige, karte za neku od zanimljivih predstava i baleta u SNP-u, karte za film po izboru u bioskopu “Arena Cineplex”, kao i promo paketi TONS-a.

Stručni žiri će izabrati najlepše fotografije u periodu od mesec dana nakon završetka foto konkursa, koje će biti izložene na sajtu TONS-a, gde će posetioci sajta moći da ih pogledaju. Autori najlepših fotografija biće obavešteni putem mejl adrese koju dostave prilikom prijave.

Fotografije je potrebno poslati na mejl: fotokonkurs.tons@gmail.com

Detaljne informacije i propozicije možete naći na sledećem LINKU.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments