Foto: MUP/YouTube/Screenshot/RTL

Hrvatski državljanin Matej Periš nestao je u srpskoj prestonici u noći između 30. i 31. decembra i od tada traje potraga policije za njim, a u potragu su uključeni i ronioci Žandarmerije.

– Priznali su mi da su mešali vino, rakiju, pivo i viski, ali ja tim momcima verujem. Pa odrasli su pored mene, išli su sa mojim sinom od prvog razreda osnovne škole. Ni oni ne znaju da mi objasne šta se dogodilo sa Matejom i gde je tako trčao. Iako ne znamo sve, ne mogu reći da je besciljno tumarao gradom- izjavio je neutešni otac.

On je otkrio i da ne spava dok je u Beogradu i da se nada da je živ.

-Neprestano gledam u Savu i razmišljam gde bi Matej mogao da bude. Sve lokacije sa snimaka sam obišao po nekoliko puta, i po danu i tokom noći, sve razlažem samo da bih do istine došao. To me jedino zanima – istina. Rekao sam im pred put da će se za nekih 25 godina verovatno setiti mog sina i ovih dešavanja, da će možda i plakati, a da ću ja, ukoliko moj sin nije među živima, sa tom situacijom umreti. Samo bih voleo da ga pronađu ako je preminuo, da ga mogu pokopati kako treba, u svojoj domovini- potreseno govori Nenad. otac nestalog mladića.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments