OTVORENA 5. AUTO MOTO BERZA NA NOVOSADSKOM SAJMU! Evo šta sve očekuje posetioce, cena ulaznice 400 dinara – za ovu grupu ljudi, ulaz BESPLATAN

Foto: Grad Novi Sad

Auto moto berza, 5. po redu, počela je juče na Novosadskom sajmu i traje do nedelje, 10. septembra. Manifestaciju koja promoviše saobraćaj i automobilizam, otvorio je zamenik gradonačelnika Novog Sada Igor Crnobarac i tom prilikom istakao da Grad Novi Sad prepoznaje značaj Auto- moto berze, kao i potrebu da, kad god je to moguće, podrži lokalne privrednike i preduzetnike

-Ljubitelji automobilizma narednih dana uživaće u brojnim i atraktivnim sadržajima, a ono što bih posebno želeo da istaknem je segment koji se tiče bezbednosti u saobraćaju. Pozivam sve posetioce manifestacije da prilikom obilaska dođu na štand Gradske uprave za saobraćaj i puteve gde mogu da dobiju konkretne informacije o aktivnostima koje Grad sprovodi u cilju bezbednosti, pre svega učenika nižeg osnovnoškolskog uzrasta, ali i srednjoškolaca, mladih vozača, pa i najstarijih učesnika u saobraćaju – izjavio je Igor Crnobarac.

Foto: Grad Novi Sad

Manifestaciju Auto moto berza organizuje Savez vozača Vojvodine, u saradnji sa Novosadskim sajmom. Predsednik Saveza Marko Topo je objasnio da su ove godine, uz standardnu ponudu, prisutni i dileri novih automobila što čini ponudu manifestacije kompletnom. U Hali „Master” predstavljeno je više od 15 brendova automobila i preko 20 brendova motocikala, biciklovi i kamperi, a u Hali 1 prezentuju se oldtajmeri, klubovi, udruženja, predstavnici javnih preduzeća, alati i drugi segmenti iz oblasti autoindustrije. Posetioce očekuje i veliki broj atrakcija kao što su drift programi i karting staza za najmlađe.

Kapije Novosadskog sajma će za posetioce Auto moto berze, u petak, 8. septembra biti otvorene od 12.00 do 19.00 časova, a tog dana, a ulaz za učenike osnovnih i srednjih škola biće besplatan. Radno vreme u subotu je od 10.00 do 20.00 časova, a u nedelju od 12.00 do 18.00 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti