Foto: Pixabay

Ova četiri znaka Zodijaka će je imati najviše u nadolazećoj godini, ako je suditi po zvezdama. Očekuje ih velika radost u poslu i prijateljstvu, ali i na ljubavnom polju. Neki će naći srodne duše, a neki će se vratiti starim ljubavima.

Devica

Vredni, ambiciozni i analitični predstavnici ovog znaka, imaće u 2022. godini više sreće nego u prethodnoj i to duplo više. Jedni će biti posebno uspešni na poslu, u pogledu novih ideja i realizacijih novih planova, drugi na polju ljubavi. To ne znači da ćete biti maksimalno posvećeni poslu, jer ćete više nego pre imati vremena da se zabavljate s prijateljima, izlazite, flertujete, a možda čak pronađete i novu ljubav. Romansa koju Device započnu u 2022. godini može imati blistavu budućnost.

Vaga

Od samog početka nadolazeće godine Vage će osećati da imaju sve više sreće. Napredovaće na polju karijere, preuzeće inicijativu i boriti se za svoje ambicije. Bićete uspešni u raznim područjima, a ako se u ovoj godini odlučite za neki hobi, očekuje vas značajan napredak. Otvoriće vam se vrata brojnih mogućnosti, a ako iskoristite dobro priliku, možete napredovati i na polju finansija. U ljubavi će biti puno strasti, a neke Vage bi se mogle vratiti i bivšim ljubavima, piše 24sata.hr.

Vodolija

Na profesionalnom polju sve će biti brzo i zanimljivo. Talas naglih promena može vas uplašiti i uznemiriti, ali će svakako biti nešto najdivnije što vam se u skorije vreme dogodilo. Napravićete uspešan balans između glave i srca. Pokazujete bistrinu i mudrost, ali i emotivnu stranu u ljubavi i porodičnim odnosima. U nadolazećoj godini donećete mnoge racionalne odluke koje će imati sjajan efekat na budućnost. Uspešno izbegavate greške i nevolje na poslu, a podrška najbližih je nikad bolja i to vam posebno znači.

Škorpija

U 2022. godini vas očekuju nova poznanstva i dragocena nezaboravna iskustva. Pred vama su nova prijateljstva i kontakt koji će vam biti presudni za uspeh u poslu. Ostvarivaćete dobre rezultate na mnogim poljima, a posebno vas raduje unapređenje koje može uslediti u narednoj godini. Na romantičnom planu vladaju balans i harmonija, a usamljene Škorpije čeka jedan zanimljiv i emotivan period, piše Atma.

Ana Gligorijević/24sedam.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments