Foto; Spititualify

Proverite da li ste i vi među znacima horoskopa koji će imati najviše sreće u avgustu 2022. godine.

Astrolozi kažu da će tri znaka Zodijaka imati najviše sreće u avgustu i da će im se dešavati veoma lepe stvari – evo o kojim znacima je reč.

Ribe

Ljude rođene u ovom znaku očekuju veoma lepi događaji na polju ljubavi. Moguće je čak i da će praviti planove za venčanje! Slobodne Ribe mogu da očekuju dosta udvarača u avgustu, a sa nekim od njih bi mogli da uplove u lepu, stabilnu vezu. Imaće Ribe sreće i sa novcem u avgustu! Očekuje ih priliv novca, a savet je i da ponešto odvajaju sa strane i uštede, kako bi napokon častili sebe nečim što odavno žele. Svakako, avgust će za vas biti lep mesec, kada ćete potpuno uživati u čarima leta, bez stresa. Uživajte.

Lav

Slobodne Lavove u avgustu očekuje veliki preokret! Blistaju i privlače pažnju gde god se pojave, dovoljno je samo da nekoga pogledaju i potpuno ga očaraju! Inače ste veoma raspoloženi za flert, pa iskoristite ovaj povoljan period. Lepe stvri očekuju i zauzete Lavove, koji zaista uživaju u vezi sa partnerom, strasti su veoma izražene.

Ne mogu Lavovi da se požale ni kada je posao u pitanju. I tu su nezaustavljive i nižu uspehe, a sve zato što veruju u sebe kao nikada pre i zaista blistaju, a uz to su i veoma posvećeni svojim obavezama.

Foto: Getty Images

Leto vam veoma prija, pa se ovog avgusta osećate sjajno, puni ste energije i entuzijazma.

Strelac

I Strelčeve očekuje uzbudljiv mesec kada je u pitanju ljubav! Oni koji su sami imaće brojne prilike za flert, a ako budete imali hrabrosti da načinite prvi korak ka osobi koja vam se dopada, znajte da neće moći da vam odoli. Zauzeti Strelčevi uživaju u danima punim strasti, ali i romantike.

Velika sreća ih očekuje i u poslu, kada im stižu brojne ponude i prilike za razne projekte. Ne oklevajte da ih prihvatite jer će vam se i te kako isplatiti!

Puni ste energije, pa iskoristite to za uzbudljive letnje aktivnosti i uživanje u nekim novim iskustima, nemojte ovaj divan period da traćite sedeći kod kuće.

mondo.rs/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments