Foto: Srbija Danas
Nekadašnji lider Demokratske stranke i šef pokrajinske Vlade ali i aktuelni profesor prava Bojan Pajtić najnovijom objavom na svom Tviter nalogu i sramnom uvredom prevršio je  svaku meru! On je protvnike navodnih ekoloških protesta uporedio ni manje ni više nego sa najkrvoločnijim zločincima 20 veka iz redova ustaša.

Na svom Tviter profilu postavio skrinšot iz filma “Dara iz Jasenovca”, a na kom je prikazana scena Ustaša sa čekićem uz komentar:

“U slučaju da se neko pita otkud botovima ideja da krenu čekićima na goloruke demonstrante…”

Ovakav postupak Pajtića osudili su Tviteraši u komentarima rečima da je ovoga puta “stvarno preterao”. Uz poruku da bi trebalo da ga obriše. Pajtić im je poručio da ništa nije previše kada je vlast u pitanju.

Podsetimo, da su tokom Drugog svetskog rata eskadroni smrti u logoru Jasenovac na najmostrozniji način ubijali logoraše pre svega Srbe čekićem u glavu. Eto, na takav način Pajtić pokazuje na stotine hiljada žrtava u logorima NDH.

Bojan Pajtić je ovim sramnim tvitom pokazao šta misli svima onima koji imaju različito političko mišljenje od njega.

Inače, Pajtić o svojim objavama ne retko se preko društvenih mreža opravdava svako nasilje ako je ono usmereno protiv atukelne vlasti.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments