Foto: Pexels

Dobitnici lepe energije u julu definitivno su Strelčevi! Oni će imati uspeha u svim poljima. Zahvaljujući ranije uloženim naporima, ubiraće plodove svog truda.

Najuspešniji period za Strelčeve biće druga dekada jula. Na poslu je moguće unapređenje, što može pozitivno uticati i na finansije ovog horoskopskog znaka. Astrolozi savetuju da nastave punom parom, jer sve što sada osmisle i isplaniraju može imati pozitivan efekt u budućnosti. Poseban uspeh očekuje one koji vode svoj biznis ili se bavi trgovinom.

Na privatnom planu imaće podršku članova porodice. Ako su u vezi, imaće više vremena za partnera. Oni koji još nisu pronašli ljubav, sada imaju priliku da se zaljube i povežu se sa srodnom dušom. Iako će možda ovaj odnos na početku izgledati kao avantura, postoji šansa da se produbi.

Ipak, Strelčevi u julu treba da pripaze s novcem. Ako dobiju veću sumu novca i zarade više, bolje uštedeti nego rasipati. Saturn i Jupiter donose najveće promene ovog jula, dok Mesec podseća koliko je važno fokusirati se na želje i instinkte, ali ne zaboraviti praktičnost. 

sensa.story.hr

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments