Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Dekoracija za Uskršnju nedelju treba da bude laka, zabavna i nešto čemu se možete radovati, a ne komplikovan posao. Da bismo vam pružili inspiraciju, sastavili smo naše veoma omiljene ideje za uskršnju dekoraciju koju su nam priredili Karolina i Olga Božić iz “Božur buketa”.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Vesele uskršnje boje, sveže prolećno cveće i slatke uskršnje poslastice obiluju u ovim dekoracijama, a sve ove ideje mogu poslužiti kao odlični uskršnji pokloni.

-Uskrs simbolizuje dolazak proleća. Samim tim što su naši buketi ukusni, mi se trudimo da budu i zdravi. Kada radimo nešto za decu pored čokoladica, kojem će se dete naravno uvek obradovati, gledamo da tu budu zdrave namirnice, kako bi se oni od malena navikavali na zdravu hranu- istakla je Karolina za NS Uživo i dodala da se popularni popularni dečiji boksovi sastoje od orašastih plodova i pinjola, hranljivih semenki bora, koji se teže pronalaze.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Iz Božur buketa se trude da svaki buket nosi i priču. Pošto se bliže dva praznika, iz njihove radionice izlazi i okvir u obliku jajeta.

-Unutra je jaje ispunjeno narcisom, koje simbolizuje život. Dodali smo i interesantnije detalje, poput kumkvat voća. Možda neki nisu čuli za njega, to je voće koje podseća ukusom na mandarinu i limun, a jede se sa korom- napomenula je Karolina.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

-Što se tiče korporativnih poklona svi se mogu javiti na naš mejl ili na društvene mreže. Naša ponuda je raznolika, sve u zavisnosti od klijenta. Ono što se mi trudimo je da za svaku firmu radimo nešto konkretno za njih, da li je to u bojama njihovog logotipa kako bi svi dobili radnici dobili pažnju- kazala je naša sagovornica.

Ivona Karan

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments