Foto: Pexels

Prema astrolozima najrizičniji dani su 8., 12., 16., 23. i 25. februar. Najvažnije je da se ne uznemiravate zbog stvari koje ne možete da promenite, već idite u skladu s njima i pokušajte da razmišljate pozitivno. 

Ovan

Februar će vam doneti velike izazove i nove lekcije. Pazite na način komuniciranja, jer neke reči koje niste želeli da kažete, a rekli ste, mogu biti grube i povrediti voljenu osobu. Sredinom meseca organizujte odmor.

Škorpija

Očekuje vas buran mesec, ali ne zaboravite da nakon kiše sunce svane. Kada dođe proleće, sve će krenuti na bolje u vašem životu. Morate se nositi s posledicama pogrešnih odluka koje ste doneli početkom godine. Treba izbegavati nepromišljene reči i napraviti kompromise u komunikaciji s ljudima kako se ne bi raspravljali s članovima porodice ili kolegama.

Jarac

Tokom čitavog februara imaćete želju da se osamite i povučete, ali upravo sada je važno odupreti se porivu da nadolazeće nedelje provedete u osami. Budite strpljivi i uložite više truda da postignete ono što želite. Možda će vam trebati podrška i motivacija.

sensa/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments