Biljana Pantić Pilja, Foto: Kurir
Narodna poslanica Biljana Pantić Pilja reagovala je na skandalozne pretnje gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću u kojima se poziva na ubistvo i prolivanje krvi.

Saopštenje prenosimo u celosti.

-Skandalozne pretnje Milošu Vučeviću prolivanjem krvi od člana Demokratske stranke.
Čiju krv ćete da prolivate? Novosađana? Gradonačelnika izabranog od strane građana na izborima? Znamo da ste vi iz Demokratske stranke navikli da palite, rušite i prolivate krv vaših neistomišljenika, ali ta vremena su prošlost. Nastavite vi da pretite, jer drugo ne umete, znamo kakav je Novi Sad ostao posle vaše vlasti. A znamo i sada kakav je, Grad koji se gradi i razvija, grade se fabrike, škole, bolnice, vrtići, mostovi i to vas boli, pa bi krv da prolivate, čiju pitam vas opet, vaših sugrađana, hrabri člane Demokratske stranke. Zahtevam da policija reaguje a sve u skladu sa svojim nadležnostima a od vas Gradonačelniče, da nastavite da radite kao i do sada, u interesu svojih Novosađana – napisala je poslanica Piljić.

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana (@biljana_pantic_pilja)

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Advokat
23/07/2022 17:11

Za neupucene, ovoj kolege advokati ne kazu dobar dan…

Soko ???
24/07/2022 15:50

Bravo devojko,svako ko preti i krši javni red i mir mora da snosi odgovornost.Za vlast se bori na izborima a da bi se osvojila narod mora da ima podatak šta je ko učinio,predložio i ispunio obećanja.Opozicija nesluži da samo kritikuje i pljuje na vlast.Opozicija mora da nudi realna rešenja.Da se aktivira u konkretnim poduhvatima i dešavanjima svega onoga što će unaprediti kvalitet života.Dosadašnja opozicija nije samo delovala protiv vlasti već i protiv ugleda države i njene stabilnosti.Nisam protiv promene vlasti al’ pod uslovom da će doći bolji koji će to dokazati kroz svoja delovanja.Nebih samo da to bude po modelima… Učitaj još »