FOTO: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE
U poteri u kojoj je juče poginuo saobraćajni policajac Božidar Koprivica učestvovalo je nekoliko vozila policije iz Novog Sada, a između ostalih na poziv preko radio veze uputio se i Božidar.

Božidar se uputio na poziv da policija traga za vozačem dostavnog vozila “reno kango” koje se kretao iz smera Kisača ka Rumenci.

Po rečima našeg sagovornika, dobro upućenog u tok istrage, građani su prijavili da vozač “renoa” vozi nasilno, a od policije je bežao i poljskim putevima i kroz atare oko Kisača i Rumenke. Pretpostavlja se da je bio pod dejstvom alkohola ili opijata.

Veliki broj patrola bio je upućen na lice mesta Božidar je krenuo iz Novog Sada po pozivu na radio vezi i prošao je kroz centar Rumenke, a potom je skrenuo kroz Partizansku ulicu, ali mu je kod jednog marketa iz sporedne ulice izašao automobil “pežo 206” kojim je upravljala meštanka Rumenke stara 35 godina, navodi Telegraf.

Božidar je službenim motociklom udario u suvozačeva vrata i na mestu je stradao.

Na lice mesta ubrzo su došle njegove kolege, ali i hitna pomoć, njemu nažalost nije bilo spasa. U toku uviđaja na lice mesta stigao je i načelnik PU Novi Sad, Goran Radonjić i njegovi pomoćnici.

Naš izvor kaže da su policajci plakali i da su bili potpuno emotivno slomljeni, ali su uviđaj ipak uradili po svim propisima.

Telegraf.rs

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Srbenda
20/08/2022 18:06

Pa vi dajte zenama da voze!!!

Jelena
20/08/2022 19:17
Reply to  Srbenda

Čast izuzecima,tačnije meni…

NS29
21/08/2022 04:13
Reply to  Srbenda

Jel zena vozila kola, koga je pokojni policajac vijao?

Dejam
21/08/2022 01:13

Šta je sa ženom? Nju ne spominjete.Taj udarac motorom je morao biti silovit a Peugeot 206 je mali automobil.