Foto: Kurir/S.S., Facebook
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko dva sata posle ponoći, u ulici Bulevar Jovana Dučića, kod broja 33, u Novom Sadu, na licu mesta stradao je mladić Muarem B. (35) iz Novog Sada, dok je devojčica (15) teško povređena.

– Ne znam ko je devojčica što je bila sa njim. Znam da je bio sa društvom u nekom kafiću i da je nakon toga krenuo svojoj porodici, ženi i sinovima. Ima dva sina. Čuli smo da je hteo samo da odveze tu devojčicu do kuće. Kako su nam rekli on se kolima BMW kretao od smera Bulevara Slobodana Jovanovića ka Bulevaru Kneza Miloša, i da je prešao na drugu strana, bukvalno da je preleteo četri trake i udario u drvo. Nisu nam rekli kojom brzinom se kretao, sem da je velikom. Bio je dobar i vredan, radio je građevinu. Brinuo je o svojoj porodici – kaže jedan od rođaka koji je želeo da ostane anoniman.

Kako saznajemo, najverovatnije je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u drvo.

Kako je rekao dr Zoran Krulj, portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, na licu mesta intervenisale su dve medicinske ekipe, a poziv su primili u 2 sata i 28 minuta. Povređena maloletnica je sa politraumatskim povrdama posle inicijalnog zbrinjavanja prevezena u Dečju bolnicu. Mladić je na licu mesta preminuo.

– Petnaestogodišnjakinja je zadobila višestruke politraumatske povrede unutrašnjih organa i nalazi se na Odeljenju intenzivne nege dečje hirugije. Povređena je u svesnom stanju i i toku je dijagnostika – kaže dr Andree Đuretić, portparola Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu.

Prema dosadašnjim saznanjima, nesreća se dogodila kada je automobil “BMW” iz još neutvrđenih razloga izleteo sa puta i udario u drvo.

– Ne zna se kojim smerom se kretao automobil. Ali ono što je za sada utvrđeno, kola su udarila u ogromno drvo, koje se bukvalno prepolovilo od udarca i čak jedan deo drveta se “zabio” u automobil. Auto je gotovo prepolovljen, a na mestu nesreće intervenisali su i vatrogasci, kako bi izvukli nastradalog – kaže naš izvor.

Na licu mesta jutros je moglo samo da se vidi drvo koje je na kraju isečeno na pola. Drugih tragova nije bilo.

– Čuo sam neverovatan udarac, a stanujem preko puta. Kada sam pogledao sa terase video sam jeziv prizor. Kola bukvalno u drvo. Nije mi jasno kako je to neko uspeo, to je ravan put, nema puno automobila u to vreme. Kojom brzinom se taj kretao nije mi jasno. Devojčica je komunicirala sa lekarima koji su je odma odvezli – kaže jedan od stanara u blizini nesreće.

(Kurir.rs/S.Stojanović)

9 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dejan
17/11/2022 17:26

Jadno drvo…

Vidoje
17/11/2022 17:56

Boze prosti ali priveo maloletnicu pa se malo uskurcio i to je to. Razmisljao ‘onom’ glavom…

Mukica
17/11/2022 20:39

nisam stručnjak al mogu da pogledam,
činjenice:
2 je noću, lik s orijentalnim imenom Muarem, duplo+ stariji od devojčice, vozi BMW 200km/h kroz grad(zadnja vuča, gari!)
papak gine a devojčica zamalo….
anonimni rođak, 1 od mnogih, pogađate i njegovo ime, verovatno neki Sabahudin, ga brani, kaže bio je pošten čovek, pomalo pedofil, al uglavnom vredan i pošten, brinuo je o svojoj porodici.
koče sad da brine?
sinovi Sandokan i Rambo ostali bez čaleta a Bedrija bez muža
kukala im majka svima, a i toj devojčici s njima

Matrix
18/11/2022 02:19

Ma nije brzo vozio…

drOctagonapus
18/11/2022 02:26

Po licu mu se vidi da je bio uzoran gradjanin.

Dr. Kadžija
18/11/2022 02:57

1. Ovo nije muškarac već osoba. Muškarac ne ostavi ženu i dvoje dece kući da bi u sred noći vozio maloletnu devojčicu.

2. Devojčica nije teže povređena, imala je prelom ruke samo. Hvala Bogu.

3. Proverite činjenice pre objavljivanja. Ne bavite se senazonalizmom. Ne naduvavajte priče.

Hvala na paznji i prijatno, Dr. Kadžija.

FoxMulder
18/11/2022 08:56

Ako je.

Rade
18/11/2022 10:05

Ne osecam ni trunku tuge za ovakvim likovima koji su potencijalne ubice sa kolima razmislite samo koliko je ljudi mogao da ubije takvom voznjom .Svet ce biti mirnije mesto bez njega a i deca ce imati bolje detinstvo bez takve barabe .

Njegov prijatelj srbin
18/11/2022 19:41

Ja sam ga znao licno iz nekih losijih dana kada smo bili klinci i mogu samo jedno da vam kazem, ta maloletnica nije njegova devojka ili ljubavnica, taj decko nije bio los po druge, samo po sebe… A ovi sto ne znaju a prave se pametni, cuvajte se karme, iz iskustva vam kazem.