Foto: Profimedia

Na tržištu se pojavila najskuplja kuća u Americi, a njena cena je 295 miliona dolara. Ime joj je “The One”, nalazi se u luksuznom naselju Bel Er u Los Anđelesu i to na vrh brda sa neverovatnim pogledom na okolinu. Samo ovaj pogled vredi dobrih milion dolara

Foto: Profimedia

Sa tri strane je okružena bazenom sa pogledom ili “infinity” bazenom. Skoro je duplo veća od Bele kuće. Poseduje 21 spavaću sobu i 49 kupatila!

Foto: Profimedia

Niz se ređa: pet otvorenih i zatvorenih bazena, noćni klub, kozmetički salon, velnes spa, privatnu stazu za džoging na otvorenom, privatno pozorište sa sedištima za više od 40 ljudi, dvospratnu biblioteku, sopstveni bar, salon za druženje nakon večere (pućakanje tompusa i uživanje u skupim pićima), kuglanu, teretanu, teniski teren, sopstveni vinski podrum sa 10.000 flaša i garažu za više od 30 automobila sa dva auto gramofona.

Foto: Profimedia

Međutim, dekor i generalno sam enterijer i estetika ovog luksuznog poseda ne izgledaju preterano maštovito, još manje sa dušom ili bilo kakvom originalnošću, ali skupo svakako.

stil.kurir.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments