Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U ponedeljak jutro relativno sveže, a tokom dana pretežno sunčano i bez velike vrućine sa malo oblaka. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 8°C u Požegi do 17°C u Beogradu, a maksimalna od 29°C na severu Vojvodine do 33°C na jugu Srbije. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 20°C do 25°C, objavio Meteos.

U ponedeljak jutro relativno sveže, a tokom dana pretežno sunčano i bez velike vrućine sa malo oblaka. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 10°C do 14°C, a maksimalna od 29°C na severu Vojvodine do 31°C na jugu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 21°C do 24°C.

Kada govorimo o Novom Sadu biće pretežno sunčano i toplo, ali bez velike vrućine. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna oko 30°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 24°C.

Bez velike vrućine i u Subotice. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna 29°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 23°C.

Šta nas očekuje u utorak?

U utorak pretežno sunčano i toplije nego u ponedeljak. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 10°C do 18°C, a maksimalna od 31°C na severu Vojvodine do 34°C na jugu Srbije. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 22°C do 26°C.

Od srede još veća vrućina, a najveća u četvrtak, petak i subotu, kada će temperatura prelaziti 35°C, a ponegde dostizati 40°C.

RHMZ najavljuje visoke temperature od srede

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) najavio je da će od srede, 20. jula, u Srbiji biti veoma toplo, sa maksimalnom temperaturom iznad 34°C.

Krajem ove i početkom sledeće sedmice lokalno se očekuje i do 40°C, objavljeno je jutros na sajtu RHMZ-a.

mondo.rs/rtv.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments