Foto: Pinterest
Od neprospavanih noći neće znati šta ih je snašlo, a posebno će biti uspešni na polju ljubavi, možda i više nego ikada u životu. Bilo da ih čekaju prelomni trenuci u njihovim trenutnim vezama, ili da ulaze u nove i strastvene letnje šeme, tokom narednih meseci oni će najviše naučiti o sebi, a sve kroz ljubavne odnose.

Rak

Upravo u vašem znaku započinje najtoplije doba godine i vi ćete biti njegova glavna zvezda. leto će posebno istaći vaš osećaj sebe i sopstvenog identiteta, a u isto vreme pojačaće vaše emotivne veze sa drugima. Posebno vatreno će biti 28. juna, kada pun Mesec u Jarcu uđe u vašu 7. kuću. Oko punog meseca obavezno procenite kako vam vaši odnosi služe, a ne samo obrnuto. Zaslužujete da budete napunjeni na isti način na koji punite energijom druge, a ovo leto je savršeno vreme da se uskladite sa ljudima koji vas ispunjavaju.

Jarac

Kao neko ko ima tendenciju da daje prednost samodisciplini i postizanju ciljeva, ova sezona može biti pomalo neprijatna za vas, pogotovo zato što će se u vašem sestrinskom znaku dešavati toliko mnogo aktivnosti. Ova sezona je savršeno vreme da se oslonite na svoje veze sa drugima. Skloni ste da potiskujete svoje emocije pod stoičkom spoljašnjošću, ali ljudi razumeju da možete da vidite kroz svoj oklop. Dozvolite da ovo leto bude vreme kada sebi dozvoljavate da budete ranjivi sa svojim romantičnim partnerom. Ne morate uvek da budete čvrsti, posebno ne sa pravom osobom.

Ribe

Kao drugi vodeni znak, tražite emocionalnu dubinu u svojim vezama sa drugima, a sada kada je sezona Raka ovde, definitivno ćete moći da se upustite u emocionalno nabijenu intimnost sa posebnom osobom.

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments