Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Danas će u Srbiji biti jutarnja temperatura od 0°C na jugu do 9°C na severu, a maksimalna od 8°C na severu Vojvodine do 14°C na jugu Srbije.

Srbija: U utorak naoblačenje sa povremenom kišom i manjim padom temperature. Oblaci zahvataju ujutru najpre sever Srbije, a zatim zapadne i centralne predele tokom dana i na svom putu usloviće povremenu kišu. Samo će na jugu Srbije i u Timočkoj Krajini ostati suvo do kraja dana, na jugu sa dužim sunčanim periodima. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od 0°C na jugu do 9°C na severu, a maksimalna od 8°C na severu Vojvodine do 14°C na jugu Srbije. Uveče kiša ponegde na zapadu i jugozapadu Srbije, a na severu razvedravanje.

Beograd: U utorak naoblačenje sa povremenom kišom i manjim padom temperature. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura 9°C, maksimalna će biti osmotrena pre jutra, nakon ponoći oko 11°C, pre podne biće oko 10°C i u padu popodne, a minimalna temperatura kasnije uveče oko 5°C. Uveče suvo.

Niš: U utorak toplo vreme za ovo doba godine sa sunčanim periodima pre podne, a popodne postepeno naoblačenje. Vetar slab, ujutru južni, popodne severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 14°C. Uveče suvo.

Užički region: U utorak naoblačenje sa povremenom kišom sredinom dana i popodne uz manji pad temperature. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od 2°C do 4°C, a maksimalna od 10°C do 11°C. Uveče je moguć sneg koji prestaje.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Vojvodina: U utorak naoblačenje sa povremenom kišom i manjim padom temperature. Oblaci zahvataju ujutru najpre sever Vojvodine, a brzo zatim i ostale predele. Popodne na severu Vojvodine delimično razvedravanje. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od 6°C do 9°C, maksimalna od 8°C do 11°C prepodne i u padu tokom dana, a minimalna temperatura kasnije uveče od 2°C do 4°C. Uveče suvo.

Novi Sad: U utorak naoblačenje sa povremenom kišom i manjim padom temperature. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura 7°C, maksimalna do 10°C i u padu popodne, a minimalna temperatura kasnije uveče oko 3°C. Uveče suvo.

Subotica: U utorak naoblačenje sa povremenom kišom i manjim padom temperature. Popodne suvo uz delimično razvedravanje. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura 5°C, maksimalna do 9°C i u padu popodne, a minimalna temperatura uveče oko 2°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U sredu suvo sa slabim mrazem ujutru. Tokom dana promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna od 7°C do 10°C. Uveče suvo. Poslednja tri dana ove godine i prva tri dana Nove godine pretežno suvo i toplije od proseka, prema današnjoj prognozi. Maksimalne temperature od 10°C do 15°C u većini dana, s tim što je u pojedinim oblastima moguća magla, posebno oko Nove godine. Na planinama bez snega i neobično toplo početkom Nove godine, kada bi temperature na 1750 mnv (na Kopaoniku) bile od 6°C do 10°C.

mondo

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments