Foto: nsuzivo.rs

Kao i svakog prvog petka u mesecu, veče je bilo rezervisano za Novosadski noćni bazar na staroj, svima dobro poznatoj Ribljoj pijaci.

Iako je ova lokacija postala premala za količinu ljudi koja dođe na ovu manifestaciju, ipak bazar ne bi bio to što jeste kada bi ga premestili na neko drugo mesto.

Foto: nsuzivo.rs

Ekipa sa portala NS Uživo se mnogo dobro provela, a vama u nastavku prenosimo neke detalje i šta smo sve saznali od izlagača.

Foto: nsuzivo.rs

Za sve gurmane bilo je pregršt suhomesnatih proizvoda, sireva, kuvanog vina kao i raznih domaćih džemova, likera, sokova i vojvođanskih štrudli. Takođe, bilo je i vegeterijanskih proizvoda od tofu sira, kao i vegapčića.

Foto: nsuzivo.rs

Degustirali smo nekoliko vrsta kozjih sireva, gde nam je proizvođač rekao da je njegov favorit dimljeni kozji sir i mi smo skroz saglasni sa njim.

Foto: nsuzivo.rs

Za ljubitelje rukotvorina izbor je bio ogroman, od ručno rađenog nakita, do unikatnih aksesoara kao što je tekstilno ocrtavanje bojama na džinsu. Sjajna ideja za personalizovani poklon za dragu osobu.

Foto: nsuzivo.rs

Večerašnje uživanje i druženje bilo je na vrhuncu, vreme je bilo prijatno i toplo za ovo doba godine i ništa nije moglo da pokvari atmosferu.

Naš savet je da, ako niste bili, odete prvom prilikom!

nsuzivo.rs

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments