Peti “Invictus challenge by Mozzart” zakazan za 10. jun na novosadskoj plaži Štrand

Foto: Invictus Challenge

Nakon uspešnog osvajanja Petrovaradinske Tvrđave u martu mesecu ove godine, takmičenja u okviru “OCR LIGE – Invictus Challenge by Mozzart” nastavljaju se u subotu, 10. juna, na već dobro poznatoj lokaciji – novosadskoj plaži “Štrand”.

Na ovaj eminentnoj, sportskoj manifestaciji takmičare, osim staze duge 1.5km sa više od 30 zahtevnih prepreka očekuju i mnoga iznenađenja na stazi, ali i van nje!

Ekipa “Invictus Challenge”-a ove godine slavi rođendan i organizuje jubilarnu 5. trku na “Štrandu”!

Foto: Invictus Challenge

Kako se protekle godine, kao dobitna kombinacija pokazalo spajanje sporta i ekologije, tradicija se neće menjati ni na “Štrandu”.

Kompanija “Mozzart”, koja je drugu godinu za redom prijatelj i partner svih “Invictus Challenge”-a, odlučila su se za to da i ovaj put podrži ekologiju. Naime, pored toga što će se zaposleni “Mozzart”-a takmičiti u izazovu, kompanija će kroz humanitarnu akciju, u daljim ekološkim poduhvatima podržati mlado i perspektivno novosadsko EKO udruženje “Zeleni Sad”.

Ako do sada niste imali priliku da iskusite OCR trke, 10. jun može biti vaš dan za novo životno iskustvo! Prijave za trku su i dalje otvorene, a možeš se prijaviti na sajtu www.invictuschallenge.rs sve do dana trke.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti