Foto: Pexels

Sezona Rakova počela je danas i trajaće do 22. jula. Rak je kardinalni vodeni znak. Rakovi su veoma intuitivni i njihove psihičke sposobnosti se manifestuju u opipljivim prostorima: na primer, Rakovi mogu bez napora da pokupe energiju u prostoriji.

Rakovi su veoma osetljivi na svoje okruženje, kao i izuzetno samozaštitni. Slično kao i njihova nebeska duhovna životinja, Rakovi su zaštićeni tvrdim, spoljašnjim školjkama. U početkuse mogu shvatiti kao hladni ili udaljeni, međutim, Rakovi otkrivaju svoju nežnu prirodu, istinsko saosećanje i mistične sposobnosti. Samo nemojte da se iznenadite ako je potrebno neko vreme da ih upoznate.

Foto: Deccan Herald

Rakom vlada Mesec, nebesko telo koje predstavlja udobnost, brigu o sebi i majčinske energije. Shodno tome, Rakovi imaju tendenciju da budu domaći orijentisani. Oni vole da stvaraju udobne, bezbedne prostore koji služe kao njihova lična utočišta, a zatim provode mnogo vremena u njima. Rakovi duboko brinu o svojim porodicama i brzo preuzimaju uloge negovatelja. Ali, moraju biti oprezni- kada Rakovi ulažu u nekoga emocionalno, rizikuju da zamagljuju granicu između pažljivog negovanja i kontrolnog ponašanja.

Rakovi privlače prijatelje i ljubavnike svojom odanošću, posvećenošću i emocionalnom dubinom. Odlični su domaćini i uživaju u zabavi uz udobnu hranu. Rak vlada stomakom, tako da ne postoji ništa što ovi rakovi vole više od domaćeg obroka. Možda će biti teško ubediti Raka da otvoreno priča o tome šta ga muči, ali ako to možete učiniti bez da se oseća ugroženim, izgradićete dugotrajno poverenje.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments