Foto: Ustupljene fotografije/ NS Uživo/combo

Nekoliko najprometnijih ulica u novosadskom naselju Telep će, pred zimski period, zahvaljujući radovima na obnovi kolovozne konstrukcije, imati mnogo bolje uslove za bezbedno odvijanje saobraćaja.

Nakon što su sanirane ulice Ćirila i Metodija (deonica od kružnog toka do Feješ Klare), Ilariona Ruvarca i Melhiora Erdujheljija, u toku su radovi na popravci kolovoza asfaltom u Ulici Senteleki Kornela.

Foto: Ustupljene fotografije

Radovi u ovoj ulici, koji podrazumevaju struganje devastiranog i postavljanje novog sloja asfalta, počeli su u sredu, 12. oktobra i odvijaju se pod saobraćajem.

Foto: Ustupljene fotografije

Do obustave saobraćaja, na deonici od Ulice Stanoja Glavaša do Ulice Ćirila i Metodija, doći će u četvrtak, 20. oktobra, dok se budu izvodili radovi na asfaltiranju. Po završetku radova u Ulici Senteleki Kornela, što se očekuje u petak, 21. oktobra, počeće radovi u preostalom delu Ulice Ćirila i Metodija, od Šarplaninske do Gorana Kovačića.

Ulica Ćirila i Metodija će biti prohodna za saobraćaj u narednih nekoliko dana, a po planiranoj dinamici radovi na asfaltiranju obavljaće se u ponedeljak, 24. oktobra, kada će doći do obustave saobraćaja u navedenom delu ove ulice.

Foto: Ustupljene fotografije

Podsećamo da su u toku radovi i na drugim lokacijama u gradu. Pored radova na Bulevaru Mihajla Pupina i Futoškom putu, u završnoj fazi je sanacija kolovoza u Vojvođanskoj ulici (deonica od Vere Pavlović do Puškinove), kao i u Ulici Kralja Petra I u Veterniku. Redovno odvijanje saobraćaja u obe ulice biće uspostavljeno u sredu, najkasnije četvrtak.

Foto: Ustupljene fotografije

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments