Foto: Ollie Upton / HBO

HBO je otkrio da je zvanično počelo snimanje druge sezone filma “Kuća zmaja”

Izvršni producent Rajan Kondal, istakao je da se ’Kuća zmaja’ se vratila

– ’Kuća zmaja’ se vratila. Oduševljeni smo što ponovo snimamo sa članovima naše originalne porodice, kao i sa novim talentima sa obe strane kamere – izvršni producent serije e ’Kuća zmaja’, Rajan Kondal.

Među članovima prve sezone koji će se vratiti u drugu grupu epizoda serije su Met Smit (Daemon Targarien), Olivia Cooke (Alicent Hightover), Ema D’Arci (Rhaenira Targarien), Eve Best (Princeza Rhaenis Targarien), Steve Toussaint ( Korlis Velarion), Fabijen Frankel (Ser Kriston Kol), Juan Mičel (Princ Emond Targarjen), Tom Glin-Karni (Aegon II Targarijen), Sonoja Mizuno (Mizarija) i Ris Ifans (Oto Hajtauer).

Olivia Cooke; foto: HBO

Dodatni glumci su Hari Kolet (Džejs Velarion), Betani Antonija (Baela Targarjen), Fibi Kembel (Rajena Targarjen), Fia Saban (Helena Targarjen), Džeferson Hol (Džejson Lanister) i Metju Nidem (Laris Strong). Dva glumca koja se neće vratiti su Mili Alcock i Emili Carei, koje su igrale mlađe verzije Rhaenira i Alicent.

Eve Best; foto: HBO

Kondal je vodio emisiju tokom prve sezone sa veteranom “Igre prestola” Migelom Sapočnikom.

– Uzbuđen sam zbog priče koju ćemo ispričati u drugoj sezoni. Postoje hiljade ljudi koji učestvuju u stvaranju ovoga. Na meni je da mogu da budem odličan vođa i da pokušam da inspirišem ljude, nadam se dobrim pisanjem, da izvuku najbolje od njih i naprave još jednu sjajnu sezonu emisije – rekao je Condal za Varieti.

Pored Kondala, izvršni producenti “Kuće zmaja” uključuju autora i kokreatora serije “Igre prestola” Džordža R. R. Martina, Sara Hes, Alana Tejlora, Melisa Bernštajn, Kevina de la Noja, Lonija Peristera i Vinsa Džerardisa .

goldderby.com/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments