Foto: RTS

“Dobili smo službeno saopštenje Kancelarije za medije u Prištini koje se odnosi na preregistraciju vozila sa srpskih na tablice RKS. Prema ovoj odluci, preregistracija se sprovodi u tri faze, prva faza su “ukori” koji će se uručivati vozačima, a potom će biti izricane novčane kazne”, ističe portparol Bratislav Radović.

Kosovska policija za region Sever dobila je saopštenje u vezi sa fazama preregistracije vozila sa KM, odnosno srpskih registarskih tablica gradova na Kosovu i Metohiji, na “RKS” tablice, na osnovu kojih bi u prvoj fazi trebalo da deli “opomene”, odnosno “ukore” građanima, a u drugoj da pišu novčane kazne, pišu Novosti.

Prema rečima portparola Bratislava Radovića, kosovskoj policiji za region Sever prosleđeno je saopštenje Kancelarije za informisanje iz Prištine, odnosno glavne Direkcije policije “o sprovođenju odluke o preregistraciji vozila” koju je donela vlada privremenih kosovskih institucija, a koja će se odvijati po fazama.

tanjug.rs

 

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Vidoje
04/11/2022 08:30

Iskreno ko ih j***. Mislim na srbe. Dosad su na sve pristali, i pasose i lk i poreze i institucije itd. Licno znam vise kosovaca koji imaju sva ziva njihova dokumenta a imaju duple adrese po centralnoj srbiji. Nije im ni ovo neki puno veci iskorak.