Foto: Shutterstock

Ono što je zanimljivo jeste da se ovaj pun Mesec naziva i “dabrov”, a simbolika je više nego interesantna.

Jedan od najvažnijih događaja u 2022. godini, ali i novembru koji je pred nama je pun Mesec u znaku Bika koji će biti pomračen i imaće snažan uticaj na sve znakove zodijaka, a astrolozi tvrde da je ovo momenat koji će biti ključni okidač za sudbonosna dešavanja.

Pomračenje Meseca u Biku odigraće se 8. novembra. Ono što je zanimljivo jeste da se ovaj pun Mesec naziva i “dabrov”, a simbolika je više nego interesantna.

Mesec “dabra”

Ovo je doba godine kada dabrovi počinju da se sklanjaju u svoje kućice, a skupili su dovoljne zalihe hrane za dugu zimu koja je pred nama. Za vreme trgovine krznom u Severnoj Americi, takođe je bila sezona da se hvataju dabrovi zbog njihove debele kože spremne za zimu.

Pomračenje Meseca u Biku biće izuzetno teško za pripadnice lepšeg pola, a kako se bude približavao 8. novembar tenzija će biti sve veća. Pun Mesec u kombinaciji sa retrogradnin Marsom iz Blizanaca može da izazove svađe i pogrešne procene, pa je najvažnije da ostanemo suzdržani do tog datuma.

Pun Mesec u Biku se naziva i “krvavi”

Ovih dana primetićete se da se mnogi ljudi ne osećaju dobro, pre svega psihički, tako da će pun Mesec izazvati poplavu emocija u ljudima, pa će pod uticajem toga donositi prelomne odluke.

Jako je važno da ostanemo pribrani do 8. novembra kako ne bismo doneli pogrešne odluke i bespovratno izgovorili reči koje će zauvek ostati “kamen spoticanja” među osobama koje su nam važne.

Pun Mesec u Biku se naziva i “krvavi” jer će ova planeta dobiti crvenkastu boju. Iako će ovaj astro događaj snažno uticati na sve znakove, najveći uticaj će imati na Bikove, Škorpije, Vodolije i Lavove.

BIK

Pomračenje se odigrava u vašem prvom polju, pa će se odnositi na lične odluke i poimanje stvarnosti. Mnogi Bikovi doneće odluke koje će im promeniti tok budućnosti. Ipak, pazite na to kako se osećate jer problemi koji sada budu delovali nerešivo zapravo će biti samo test koji morate da prođete. Nije poželjno da donosite odluke u afektu.

ŠKORPIJA

VODOLIJA

Pomračenje Meseca najviše će pogoditi vaše pordične odnose. Jedna osoba iz porodice zadavaće vam puno briga i moguće je preseljenje. Sve što se tiče porodice i doma će vam zadavati mnogo briga i potrebno je da sačakate da pomračenje prođe kako biste realnije sagledali odnose koji su vam važni.

Foto: Sailthru

LAV

8. novembar će biti važan datum kada je u pitanju vaša karijera i profesionalno usmerenje. Moguće je da ćete iznenada promeniti posao ili profesiju. Jedno je  sigurno, a to je da ćete na radnom mestu biti deo događaja koji će vas podstaći da donesete radikalne odluke. Ipak, budite mudri i ništa ne preduzimajte preko noći.

alo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments