Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Danas će u Srbiji biti minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 3°C, a maksimalna od 6°C do 9°C.

Srbija: U četvrtak malo niže temperature uz novo naoblačenje sa povremenom kišom koje se širi od severa ka jugu tokom dana. Vetar slab zapadni i jugozapadni, na severu zemlje i u Negotinskoj krajni umeren zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 3°C, a maksimalna od 6°C do 9°C. Uveče moguća sporadična pojava kiše u centralnim i južnim krajevima.

Beograd: U četvrtak promenljivo oblačno sa povremenom kišom prepodne, a popodne suvo sa sunčanim intervalima. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 8°C. Uveče moguća kiša. Temperatura u 22h oko 4°C.

Niš: U četvrtak tokom dana razvoj slabe do umerene oblačnosti sa sunčanim intervalima ali i pojavom sporadične kiše. Vetar slab južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 8°C.

Užički region: U četvrtak sa slabim prizemnim mrazem ujutru, a tokom dana promenljivo oblačno sa pojavom povremene kiše ili slabe susnežice, a u brdsko-planinskim predelima sneg. Vetar slab jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do -1°C, a maksimalna od 6°C do 7°C. Na Zlatiboru i Tari sa snegom i oko 1°C na 1000 mnv.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Vojvodina: U četvrtak rano ujutru i prepodne sa kišom povremeno ali uz brzo razvedravanje i sunčane periode tokom dana. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 2°C, a maksimalna od 7°C do 8°C. Uveče pretežno suvo.

Novi Sad: U četvrtak ujutru moguća slaba povremena kiša, a tokom dana suvo uz duže sunčane periode. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 8°C. Uveče suvo.

Subotica: U četvrtak ujutru sa povremenom kišom, a tokom dana suvo uz duže sunčane periode. Vetar umeren zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 7°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U petak promenljiva oblačnost sa povremenom kišom ali i sunčanim intervalima tokom dana. Vetar slab zapadni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 6°C do 8°C. Uveče sa kišom u centralnim i južnim predelima.

Za vikend i početkom naredne sedmice sve hladnije sa jutarnjim mrazevima od nedelje. U subotu i u noći ka nedelji se očekuje kiša ili povremena susnežica tokom dana i u noći ka nedelji, a u brdsko-planinskim predelima sneg. U nedelju prepodne susnežica i sneg na zapadu, jugozapadu i delom u centralnim predelilma. U ponedeljak jutarnji mraz, a tokom dana pretežno suvo, hladno i promenljivo oblačno. U utorak moguć sneg u većini predela, osim na severu zemlje.

mondo

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments