Foto: Printscreen

Na letu Beograd-Moskva prijavljena je eksplozivna naprava.

Ponovo je dojavljeno da je u avionu “Er Srbija” podmetnuta bomba na letu za Moskvu. Ta informacija je saopštena pilotima kada se sropska letelica nalazila iznad granice Mađarske i Slovačke.

Avion je poleteo sa Aerodroma Nikola Tesla u 14.03 i trenutno se vraća ka Beogradu. Iz Er Srbije i sa Aerodroma Nikola tesla Kuriru su rekli da se obratimo MUP Srbije.

Iz Mupa je saopšetno da nemaju još nikakvih informacija koje mogu da podele sa javnošću.

Podsetimo, u petak, 11. marta, je takođe dojavljeno da je u avionu Ers Srbije na istoj relaciji postavljena eksplozivna naprava. Avion se vratio u Beograd, putnici evakuisani i nešto kasnije drugim avionom odleteli su za Moskvu

Letelicu su na sigurnom delu aerodroma pregledala četa za protivdiverzionu zaštitu i čete vodiča službenih pasa Posebne jedinice policije Policijske brigade PU za grad Beograd, Specijalne antiterorističke jedinice, Uprave granične policije, Uprave saobraćajne policije i PS Surčin. Bomba nije pronađena.

Kurir.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Mare
14/03/2022 15:44

Donesite zakon da se za lažne dojave robija 10 godina.
Problem rešen.

Dule
14/03/2022 17:24

Krivo im što letimo za rusiju pa prodane zapadne duše daju lažne dojave….idi u urajinu pa se bori ostavi srpski narod da živi