Foto: Pixabay/rswebsols
Kompanija Snep (Snap) sprovodi testove pretplate pod nazivom “Snepčet plus” (Snapchat), koja će, prema rečima kompanije, korisnicima omogućiti “rani pristup novim opcijama i drugim prednostima”.
Predstavnica Snepa, Liz Markman, potvrdila je za The Verge da je u toku interno testiranje Snepčet plusa, nove pretplatničke usluge za korisnike ove mreže.
– Uzbuđeni smo zbog mogućnosti da sa našim pretplatnicima delimo ekskluzivne, eksperimentalne funkcije, kao i nove funkcionalnosti pre zvaničnog objavljivanja i tako saznamo više o tome kako najbolje možemo da doprinesemo zajednici – istakla je Markmanova.
Sudeći po procurelim snimcima ekrana i informacijama, koje je na Tviteru objavio istraživač aplikacija Alesandro Paluci, Snep takođe testira i druge funkcionalnosti za Snepčet plus uključujući mogućnosti da jednog od svojih prijatelja označite kao svog “najboljeg prijatelja broj 1”, promenite Snepčet ikonicu i vidite ko ponovo gleda vaše storije, prenosi portal Nova.
Cena za Snepčet plus iznosiće 4,59 evra mesečno, a postojaće mogućnost pretplate na godišnjem nivou sa popustom.
Nakon što je Epl (Apple) uveo funkciju privatnosti za reklame – Ask apps not to track – sa verzijom svog mobilnog operativnog sistema iOS 14.5, omogućavajući korisnicima da isključe praćenje oglasa od aplikacije do aplikacije, mnoge besplatne aplikacije su bile prinuđene da preispitaju nove mogućnosti monetizacije.
Snepčet nije jedina društvena mreža koja želi da ima korisnike sa redovnim plaćanjem. Telegram je već potvrdio da radi na premijum pretplati, koja bi trebalo da bude dostupna kasnije ovog meseca, a Tviter (Twitter) je pokrenuo svoju uslugu Blue krajem prošle godine.
epkapija.rs / novaekonomija
1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Lela
20/06/2022 14:13

Neka hvala.Znaci,deinstaliracemo snepcet.