Foto: DIGGZY/SHUTTERSTOCK

Pevačica Rijana se porodila, a kako navode američki mediji to se desilo još 13. maja u Los Anđelesu, ali da je pevačica želela da sve bude obavijeno velom tajne.

Ona i ASAP Roki su se prvi put ostvarili u ulozi roditelja, a ona je rodila dečaka čije ime još uvek nije poznato javnosti, piše američki TMZ.

Kako navodi sajt, Rijana je poslednji put viđena na javnom mestu, 9. maja, kada su ona i njen dečko bili na večeri u poznatom restoranu.

Rijana se gotovo na svakom događaju pojavljivala golog stomaka, a svet je to prihvatio dvojako. Jedan deo je tvrdio da je Rijana postavila nove modne standarde i da je doprinela tome da trudnice imaju veću slobodu i budu opuštenije po pitanju svog tela i neverovatnih promena koje se u njemu dešavaju.

– Nadam se da smo uspeli da redefinišemo ono što se do sada smatralo “pristojnim” za trudnice. U mom telu se trenutno dešavaju neverovatne promene i neću se zbog toga stideti. Ovo vreme bi trebalo da bude slavlje. Jer zašto bih krila svoju trudnoću? Kada sam saznala da sam trudna, pomislila sam u sebi: “Nema šanse da kupim bilo šta u prodavnici za trudnice. Žao mi je, previše je zabavno oblačiti se. Neću dozvoliti da taj segment nestane jer se moje telo menja – rekla je ona nedavno za “Vog”.

kurir.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments