Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U subotu, poslednjeg dana ove godine, promenljiva oblačnost i sunčani intervali uz toplo vreme za ovo doba godine, navode metrolozi u prognozi. Nešto više oblaka tokom dana biće na severu Srbije, a znatno manje na jugu. Vetar slab južni ili promenljiv. Pritisak iznad normale.

Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 7°C, a maksimalna od 12°C do 16°C. U Novogodišnjoj noći neobično toplo u većini mesta. Temperatura u ponoć od 4°C do 10°C.

U Novom Sadu i Subotici biće sunčani intervali i promenljiva oblačnost uz toplije vreme od proseka. Vetar slab južni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 6°C, a maksimalna do 16°C. U Novogodišnjoj noći suvo i relativno toplo, u ponoć oko 8°C.

Promenljiva oblačnost i sunčani intervali, tokom dana oko 15°C u mnogim mestima, a u ponoć, na dočeku Nove godine od 4°C do 8°C na teritoriji Vojvodine. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 7°C, a maksimalna od 13°C do 16°C. U Novogodišnjoj noći neobično toplo u većini mesta. Temperatura u ponoć od 4°C do 8°C.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Tokom dana oko 15°C u mnogim mestima užičkog regiona, a u ponoć, na dočeku Nove godine od 4°C do 7°C. Vetar slab južni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 3°C, a maksimalna od 12°C do 15°C. Na Zlatiboru i Tari duži sunčani periodi i najviše oko 9°C na 1000 mnv.

Vreme narednih dana

U nedelju, prvog dana Nove godine, ujutru ponegde magla, a tokom dana pretežno sunčano i vrlo toplo za početak januara. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 8°C, a maksimalna od 12°C do 19°C. U oblastima gde se magla ili sumaglica duže zadrže biće malo hladnije. Na planinama vrlo toplo. Uveče suvo.

mondo/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments