Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Danas u Srbiji minimalna temperatura od 16°C, a maksimalna do 31°C.

U Srbiji danas sve toplije i pretežno suvo uz razvoj slabe oblačnosti ali i sunčane periode tokom dana. Kasnije popodne i predveče moguća je pojava kiše i pljuskova na jugozapadu Srbije. Vetar slab severni i severozapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 19°C, a maksimalna od 28°C do 31°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 19°C do 23°C.

U Vojvodini toplije i suvo tokom dana razvoj slabe oblačnosti sa sunčanim periodima. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 17°C do 19°C, a maksimalna od 29°C do 30°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 20°C do 23°C.

U Novom Sadu razvoj slabe oblačnosti sa sunčanih intervalima i toplije tokom dana nego u sredu. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 19°C, a maksimalna oko 29°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 22°C.

Foto: nsuzivo.rs / Pavle Pejić

Vreme narednih dana

U petak još malo toplije i pretežno sunčano. Samo na krajnjem jugozapadu i delom na jugu uz razvoj oblačnosti popodne i predveče sa šansom za kišu ili kratkotrajne pljuskove sa grmljavinom. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 17°C do 20°C, a maksimalna od 30°C do 32°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 20°C do 24°C.

Za vikend i početkom naredne sedmice u svim predelima sunčano i vrlo toplo sa temperaturama malo iznad 30°C. Samo na jugozapadu i delom na zapadu Srbije kasnije popodne i predveče se očekuje razvoj oblačnosti sa mogućom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom na tom području.

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments