Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Danas minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 22°C, a maksimalna od 30°C na severu do 35°C na jugu Srbije.

U ponedeljak promenljiva oblačnost sa sunčanim periodima uz dodatni dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Na jugu Srbije je mala šansa za pljuskove uz vrlo toplo vreme, dok će na severu biti manja vrućina i veća šansa za pljuskove.

Vetar slab severnih pravaca, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 22°C, a maksimalna od 30°C na severu do 35°C na jugu Srbije. Uveče je moguća pojava kratkotrajne kiše. Temperatura u 22h od 20°C do 24°C.

Vojvodina: U ponedeljak promenljiva oblačnost sa sunčanim periodima uz dodatni dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab severnih pravaca, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 18°C do 21°C, a maksimalna od 30°C do 32°C. Uveče je moguća pojava kratkotrajne kiše. Temperatura u 22h od 20°C do 23°C.

Foto: RHMZ/SCREENSHOT

Novi Sad: U ponedeljak promenljiva oblačnost sa sunčanim periodima uz moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 32°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 23°C.

Vreme narednih dana: U utorak niža i prijatnija temperatura uz razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Dnevne temperature bi bile malo ispod 30°C u većini krajeva. Vetar slab severnih pravaca, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 16°C do 21°C, a maksimalna od 27°C na severu do 33°C na jugu Srbije. Uveče je moguća pojava kratkotrajne kiše. Temperatura u 22h od 18°C do 23°C. U sredu i četvrtak prijatnija temperatura uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. U petak i za idući vikend ponovo sve toplije prema današnjoj prognozi.

mondo.rs/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments