Foto: What's on Netflix

Postoje dve vrste ljudi- oni koji su spremni za porodični filmski maraton čim krene hladnije vreme kako bi brže ušli u praznično raspoloženje, a tu je i tip buntovnika koji gleda praznične filmove bez obzira u koje vreme godina. Bez obzira na koju stranu ograde padnete, ako tražite nešto sveže da gledate u najlepše doba godine, mi imamo za vas. Ne tražite dalje od ove liste božićnih filmova i naše omiljene platforme za striming Netfliks.

A Boy Called Christmas
Savršen film za nedeljno popodne sa decom. Mladi Nikolas putuje na sever u potrazi za svojim oca, koji traži selo vilenjaka. Na njegovom magičnom putovanju pridružuju mu se irvasi i njegov ljubimac miš.

A Castle for Christmas

Film stvoren za nepopravljive romantike. Glavnu ulogu igra Bruk Šilds, a predeli Škotske će vas oduševiti. Radnju filma vam nećemo otkrivati.

Foto: Sportskeeda
Holidate

Dvoje stranaca (Ema Roberts i Luk Brejsi) uparuju se da bi bili sastanci jedno drugom na svim njihovim proslavama, od venčanja do praznika, u ovoj romantičnoj komediji.

Foto: Daily Research Plot
Father Christmas is Back 
Ako volite engleski humor, Elizabet Harli i komedije, onda je ovo pravi izbor za vas. Radnja se vrti oko četiri sestre u Jorkširu i prati sve njihove nesuglasice i velike tajne.
Foto: Hello Magazine
Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker
Izdvojili smo nešto i za sve fanove dokumentaraca. Ovaj film prati legendarnu američku glumicu i plesačicu Debi Alen i njene mlade studente, dok ona glumi i uvežbava sa njima svoj godišnji Krcko Oraščić sa vrućom čokoladom.

Jingle Jangle: A Christmas Journey

U ovom novom mjuziklu sa Forestom Vitakerom, Kigan-Majklom Kijem i Filisijom Rašad, proizvođač igračaka i njegova unuka oživljavaju magični svet posebnim izumom. Ne morate da imate mališane da bi vam ovaj film bio potreban u životu. Dobro je vratiti se malo u detinjstvo.

Foto: IGN Africa

nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments