Foto: V. Veličković/novisad2021.rs

Predstava „Pričalac“ odigraće se večeras sa početkom u 18 časova u Kulturnoj stanici Svilara. Predstava će prikazati najmlađim generacijama pričanje priča koje prenose moralne vrednosti važne za mlade naraštaje. 

Na ovom projektu udružili su se istaknuti umetnik i višenagrađivani glumac, Nebojša Cile Ilić, koji će pričati priče i reditelj, Vladimir Aleksić, koji potpisuje kultne serijale za decu – „Laku noć decoMetla bez drškeS’one strane dugeKorak do sna“.

U predstavi glumi Nebojša Cile Ilić; foto: Glossy

„Pričalac“ je nastao sa idejom da mlađim generacijama, zbog današnjeg načina odrastanja i užurbanog tehnološkog razvoja, vrate umetnost stvaranja i slušanja priča, fokusirajući se na najlepše srpske priče za decu, ne samo u kontekstu obrazovanja i edukacije, već i očuvanja kulturnog nasleđa.

Organizatori mole sve posetioce da se pridržavaju svih mera. Posetioci su u obavezi da nose zaštitne maske na svim događajima. Organizator zadržava pravo izmene održavanja programa i formata događaja ili odlaganja u slučaju promene epidemioloških mera.

nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments