Foto: UZV

Udruženje za promociju društvene odgovornosti osmu godinu za redom, nastavlja s realizacijom projekta Učim+Znam=Vredim, čiji je cilj promocija najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju.

U proteklim danima na bilbordima u Beočinu, Srbobranu, Žablju, Bačkom Petrovcu i Temerinu postavljeni su plakati sa fotografijama najuspešnijih đaka iz tih opština koji su u prethodnoj školskoj godini izabrani za đake generacije i osvajali nagrade na domaćim i međunarodnim takmičenjima u oblastima nauke i umetnosti.

„Ovih pet opština dobile su na bilbordima i poseban novogodišnji ukras – najbolje đake, da budu društveni uzori u svojoj lokalnoj sredini i da se na poseban način istakne njihov uspeh. Zahvaljujemo se na saradnji i podršci lokalnim samoupravama u kojima su postavljeni bilbordi s fotografijama najboljih učenica i učenika, kao i Gimnaziji „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Novog Sada i Erste banci, bez čije podrške ovaj projekat ne bi bio uspešno realizovan“, saopštili su iz ove organizacije.

Foto: UZV

Uskoro će na bilbordima biti predstavljeni i najbolji učenici u Sremskim Karlovcima i Novom Sadu.

Projekat Učim+Znam=Vredim realizuje se od 2015. godine, a u Novom Sadu i šest okolnih opština na bilbordima je do sada predstavljeno više od 800 učenica i učenika koji su svoje uspehe postizali na domaćoj i međunarodnoj sceni u nauci i umetnosti.

Danas.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Željko
04/01/2023 15:19

Kakve je koristi kada završe fakultete radiće u kladionicama ili kafićima i restoranima. Neće moći raditi u struci ako nemaju partijsku pripadnost i onda spakuju kofere i odu daleko što dalje,a evropa vapi za školovanim kadrom pogotovo ako dobije besplatno taj kadar…Srbijo razmisli gde smo,nemoj da nam kubanci i ostali migranti budu budućnost…

Last edited 22 dana ranije by Željko