Foto: GettyImages

Venera je planeta ljubavi i lepote koja ima uticaj na sferu ljubavi i osećanja. Od 16. decembra do 2. januara ona neće biti u najboljoj poziciji za neke horoskopske znakove jer ulazi u znak Jarca.

Prelazak Venere u Jarca biće jedan od poslednjih nepovoljnih astroloških događaja 2022. godine. Ipak, tokom ovog perioda suočavamo se i sa nekim pozitivnim aspektima planeta koji mogu da vam donesu sreću i ohrabrenje.

Bik

Bik je veoma zavisan od energije Venere, pa ih astrolozi savetuju da budu izuzetno oprezni u komunikaciji sa srodnom dušom. Dok je planeta u znaku Jarca, Bikovi ne bi trebalo da pokušavaju da uspostave moć nad partnerom. U vezi treba da postoji ravnopravnost i dogovor – ako jedna strana uvek pokušava da bude dominantnija, moguće je da će biti izazova.

Foto: Pexels

Vaga

Kada je planeta ljubavi pod uticajem Jarca, postoji rizik da se Vage suoče sa ljubomorom, što uopšte nije svojstveno njihovoj prirodi. Žudnja za kontrolom partnera može izazvati konflikte u vezi. Otvoreno pričajte sa partnerom o svojim osećanjima i ne delujte impulsivno i ne promišljeno.

Ribe

Od 10. decembra Ribe treba više pažnje da obraćaju voljenoj osobi. Ribe u ovom periodu mogu postati arogantnije. Važno je pratiti svoje postupke, ali je još važnije pratiti reakciju najbližih. Budite saosećajniji i poštujte osećanja drugih ljudi.

najzena

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments