Foto: Printscreen/Facebook

Voditelj Aleksandar Saša Filipović podelio je na svom Fejsbuk profilu potresne vesti da je preminula njegova supruga Daca Brebanović Filipović.

Foto: Printscreen/Facebook

On se od nje oprostio potresnom porukom, dok su mu prijatelji na Fejsbuku u komentarima izjavljivali saučešće.

– Otišla je Daca Brebanović Filipović moja žena i mama mog sina Vladimira. Ostavila nas je u tmini vremena. Možda je žurila u neki bolji svet i nadam se da će joj tamo gore biti lepše i lakše. Neptunka je volela život i more. I zamolio bih Vas da je ispratimo u miru jer nije volela publicitet u krugu najbližih prijatelja i porodice – napisao je voditelj uz fotografiju supruge.

Daca je živela povučen život i nije bila deo javnog sveta. Ona je u jednom trenutku radila kao poslovni sekretar specijalne ginekološke bolnice, a tada je govorila koliko je zapravo važno da idemo u korak sa tehnologijom.

– Bez mobilnog telefona ne bih mogla da obavljam poslovne obaveze. Osim toga, važan mi je jer obožavam da telefoniram, pišem poruke, surfujem internetom… Neko voli jogu, a meni – nakon stresnog dana – raspoloženje popravlja muzika sa plejera mog telefona. Rado koristim fotoaparat i digitalnu kameru, jer je to sjajan način da zabeležim sve faze odrastanja mog sina Vladimira – izjavila je svojevremeno Daca.

kurir.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Bulidza
27/06/2022 21:21

SAUCESCE PORODICI.