Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Danas će u Srbiji minimalna jutarnja temperatura biti od -3°C do 2°C, a maksimalna od 8°C na istoku i jugoistoku do 12°C u Loznici.

Srbija: Oblačno sa moguće malo slabe kiše ponegde na severu, istoku i u centralnim predelima, a na planinama na istoku sa slabim snegom. Na krajnjem zapadu i jugu Srbije biće sunčanih intervala. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 2°C, a maksimalna od 8°C na istoku i jugoistoku do 12°C u Loznici. Uveče je samo na severu moguća slaba kiša. Temperatura u 22h od 2°C do 6°C.

Beograd: Oblačno i veći deo dana suvo, mada nije isključena slaba kratkotrajna kiša. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 9°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 5°C.

Niš: Oblačno sa moguće malo slabe kratkotrajne kiše, ali veći deo dana ipak suvo vreme. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna do 10°C. Uveče suvo.

Užički region: Promenljivo oblačno i suvo sa malo sunčanih intervala. Vetar slab severni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 0°C, a maksimalna od 8°C do 10°C. Na Zlatiboru i Tari promenljivo oblačno i oko 4°C na 1000 mnv.

Vojvodina: Oblačno sa povremenom slabom kišom. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 2°C, a maksimalna od 8°C na severu i istoku do 10°C po Sremu. Uveče ponegde slaba kiša. Temperatura u 22h od 3°C do 5°C.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Novi Sad: Oblačno sa moguće malo slabe kratkotrajne kiše, ali veći deo dana ipak suvo vreme. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 9°C. Uveče slaba kiša. Temperatura u 22h oko 4°C.

Subotica: Oblačno sa slabom kišom povremeno. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 8°C. Uveče slaba kiša. Temperatura u 22h oko 4°C.

Vreme narednih dana: U subotu oblačno sa povremenom kišom, a na jugu Srbije toplije sa sunčanim intervalima pre podne, a popodne sa kratkotrajnom kišom. Vetar slab severni i severozapadni, a na jugu Srbije južni i jugozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C na jugu do 4°C na severu, a maksimalna od 8°C na severu do 15°C na jugu Srbije. Uveče je moguća kiša. Temperatura u 22h od 4°C do 7°C.

U nedelju i ponedeljak pretežno oblačno sa povremenom kišom uz malo veću temperaturu, ali i dalje hladnije od proseka za početak aprila. Na planinama će padati slab sneg povremeno. U utorak duž sunčani periodi i znatno toplije.

mondo

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments