Promene u železničkom saobraćaju na pruzi Beograd Centar – Novi Sad zbog radova

Foto: Aleksandar Milutinović/TONS

Zbog planiranih radova na električnom dalekovodu DV 110 KV, danas i sutra, od 9:40 do 13:40 sati, biće obustavljen železnički saobraćaj na deonici Nova Pazova Stara Pazova, između Beograd Centra i Novog Sada, a u kontaktnoj mreži na ovom delu pruge biće isključen napon, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije.

Zbog ovih radova biće izmenjen red vožnje ukupno 15 putničkih vozova koji saobraćaju između Beograd Centra i Novog Sada, odnosno Beograd Centra i Šida.

Foto: nsuzivo.rs

Za putnike iz vozova koji će danas i sutra saobraćati po izmenjenom redu vožnje na novosadskoj i šidskoj pruzi nije obezbeđen alternativni autobuski prevoz, dodaje se u saopštenju.

Infrastruktura železnice Srbije izvinjava se putnicima i korisnicima usluga zbog današnjih izmena u organizaciji saobraćaja vozova na pruzi Beograd Novi Sad.

Planirani radovi na električnom dalekovodu odvijali su se i juče, 06. juna, u vremenskom intervalu od 09:40 do 14:11 sati, što je prouzrokovalo promene u funkcionisanju putničkog železničkog saobraćaja na prugama Beograd Centar Novi Sad i Beograd Centar Šid.

Tanjug

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti