Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U Srbiji će danas biti minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 20°C, a maksimalna od 23°C do 27°C.

U Srbiji će u sredu biti promenljivo oblačno i malo toplije nego u utorak ali i dalje nestabilno sa čestom kišom i lokalnim pljuskovima uz malo sunčanih intervala. Vetar slab severni i severozapadni ili promenljiv. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 20°C, a maksimalna od 23°C do 27°C. Uveče ponegde kiša i pljuskovi.

U Vojvodini će u sredu biti promenljivo oblačno sa kratkotrajnim sunčanim periodima uz pojavu kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova. Vetar slab severni i severozapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 17°C, a maksimalna od 24°C do 27°C. Uveče pretežno suvo.

U Novom Sadu će u sredu biti promenljivo oblačno i malo toplije sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima tokom dana uz malo sunčanih intervala. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 16°C, a maksimalna oko 27°C. Uveče suvo.

Foto: edukacija.rs

Vreme narednih dana

U četvrtak sve toplije uz razvoj slabe prolazne oblačnosti uz duže sunčane periode tokom dana sa vrlo malom šansom za slabu prolaznu kišu. Vetar slab severni i severozapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 20°C, a maksimalna od 27°C do 29°C. Uveče suvo. U petak još malo toplije i pretežno sunčano. Samo na jugu, jugoistoku i delom u centralnim predelima uz razvoj slabe do umerene prolazne oblačnosti tokom dana sa šansom za kišu ili kratkotrajne pljuskove sa grmljavinom popodne i predveče na tom području. Za vikend i početkom naredne sedmice u svim predelima sunčano i vrlo toplo sa temperaturama malo iznad 30°C.

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments