Foto: Facebook

Trinaestogodišnja Jana Špoljar, koja je nestala u ponedeljak iz dečijeg sela u Sremskoj Kamenici, danas je na svu sreću pronađena!

Janin otac objavio je srećnu vest i zahvalio svima na pomoći da se dete pronađe. Za sada nije poznato da li su i ostali štićenici dečjeg sela pronađeni.

– Drugari, Jana je nađena, hvala vam mnogo na pomoći, svima pojedinačno, jer ste mi pomogli mnogo, bez vas ne bih uspeo – rekao je otac nestale devojčice.

foto: Printscreen/Facebook

Devojčica je podsetimo nestala 30. maja zajedno sa još dve devojčice i jednim momkom koji su takođe štićenici ovog sela i deca bez roditeljskog staranja.

To su Andrijana Mandić, Mejra Dikulić i Stefan Tadić. Sve tri devojčice imaju 13 godina i idu u sedmi razred osnovne škole. Stefan ima 18 godina i navodno je momak Mejre Dikulić.

(Kurir.rs/Espreso)

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Detelinarac
03/06/2022 11:24

Otac deteta bez roditeljskog staranja? Kako se javlja otac kad dete nema roditelje i zivi u selu namenjemom za takvu decu? Ali ajde jos i nekako to, ali kako je decko star 18godina u vezi sa maloletnicom od 13 godina i to se javno saopstava??

MozdaNormalan
03/06/2022 13:15

Momak mejkre koja ima 13 godina on ima 18.. ovo je na zapadu statutory rape.. odn silovanje zakonsko. Bravo za promociju p
edofilije

Last edited 25 dana ranije by MozdaNormalan