Čestitka urađena kviling tehnikom; foto: Privatna arhiva

Još jedan Novosadski noćni bazar biće održan u petak, 3. decembra, ovog puta sa izmenjenim radnim vremenom od 17 do 23h, na Ribljoj pijaci.

Tradicionalno se na štandovima mogu naći raznovrsni slatki i slani asortimani, kao i velika ponuda craft pića. Tu će biti i zanatlija i njihovih rukotvorina, a već u petak možete početi pripreme za praznike. Jedna od izlagača je i Miljana Krilović, koja stoji iza brenda Retro soul. U njenoj umetničkoj radionici na Trgu Marije Trandafil nastaju predmeti od papira i kartona rađenih kviling tehnikom.

Foto: Privatna arhiva

-Verujem da nam predstojeći bazar donosi specijalnu čaroliju. Sve već počinje da svetluca a bazar će odisati prazničnom euforijom, to nikako ne treba propustiti. Na tezgi 78, biće izložene čestitke rukom crtane sa najvećom pažnjom, čestitke rađene kviling tehnikom, razglednice, pozivnice, pinovi, kalendari, bukmarkeri, slike, koje ćete moći i da kupite, a biće moguće da na Bazaru poručite nešto personalizovano i samo za vas stvoreno- rekla je za naš portal Miljana.

Organizatori apeluju da se poštuju sve epidemiološke mera i molbu da svi obavezno koriste zaštitne maske i sredstva za dezinfekciju ruku.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments