Foto: Kurir.rs/S.U.
Tokom noći u naselju Zeleno polje u Zrenjaninu dogodio se težak zločin kada je T.P. nožem usmrtila nevenčanog supruga Srđana P, a zatim telo isekla motornom testerom.

Kako Informer saznaje supruga je prvo uspavala muža, a potom ga nožem izbola. U nameri da prikrije zločin njegovo telo je isekla motornom testerom.

Kada su komšije čule gužvu i buku, pozvale su policiju koja je na mestu zločina zatekla jeziv prizor.

Pripadnici MUP ušli su u prostorije porodične kuće u kojoj se desio masakr, i tamo zatekli lonac na šporetu u kome se kuvaju delovi tela nastradalog.

Kako se sazanjee, ubijeni muškarac je imao psihičkih problema, a česte su bile svađe u kući o čemu svedoče i izajve komšija. Kako je rekao izvor sa lica mesta, u toku noći privedena je još jedna osoba, sumnja se da je reč o sinu, koji je prisustvovao zločinu.

Foto: Kurir.rs/S.U.

Kako su ispričale komšije, ona je Srđanu stavljala sedative u vodu te on nije bio u stanju da se brani iako je ona znatno niža od njega, te je tako uspela da ga ubije, piše isti list, koji navodi i da su Terezini kćerka i sin iz prvog braka gledali sve što se dogodilo.

Komšije su potrdile da je zločinu prisustvovalo jedno od troje dece, koliko ih osumnjičena ima.

– Iz prvog braka ona je imala troje dece. Komšije pričaju da je i najmlađe dete bilo u kući kada se dogodio zločin. Inače, on nije nigde radio, čujem da su pili lekove i da su imali psihičkih problema. Često je odlazila od kuće, pa se vraćala – kaže komšija, piše Nova S.

Kako nastavlja, čuo je od drugih komšija da je ona nakon zločina odsekla noge Srđanu testretom.

– Živeli su uglavnom od socijalne pomoći i od Crvenog krsta. Srđan je živeo sam, pre nekoliko godina mu je umro otac, pa se on uselio tu gde je živeo njegov otac. Ona je došla pre godinu dana. Useli se malo, pa se vrati kod muža iz prvog braka. Njega deca uglavnom su bila kod oca, nekad dovede neko dete, obično najmlađe. Sve komšije kažu da je dete bilo u kući i da je navodno sve to gledalo. Ali to su još uvek samo glasine, nisam zaista siguran – rekao je komšija.

Kaže da je ubijenog viđao kako prođe sa kučetom ili biciklom, i da se nekad javi, a nekad ne.

Foto: Printscreen/Facebook/kurir.rs

– Srđan je do pre godinu dana bio neoženjen. Onda je došla ona. Posvađaju se s vremena na vreme, pa ona ode kod bivšeg muža Zorana, dođe tamo nekad skuva i nestane opet kroz dva dana. Siromasi, žive u kući na železnikoj stanici, sve na divlje, nikad niko kući – zaključuje komšija:

“Čuo sam da ga je najpre uspavala, zaklala nožem, a potom i isekla motornom testerom. To se dogodilo sinoć. Navodno mu je iskela noge… A da tragedija bude još veća sve se to dešavalo dok joj je ćerka bila u kući.”

Telo ubijenog odneto je na obdukciju u Novi Sad. Policija je radila uviđaj do kasno sinoć.

Konačan odgovor na pitanje šta je motiv ubistva trebalo bi da daju nadležni, nakon što istraga bude okončana.

Zrenjaninska policija inače, uhapsila je T. P. (46) iz Zrenjanina, osumnjičenu da je usmrtila nožem četrdesetdvogodišnjeg supruga.

– Sumnja se da je ona sinoć u kući u Zrenjaninu usmrtila supruga, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. T. P., koja je osumnjičena za krivično delo teško ubistvo, određeno je zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, navodi se u saopštenju MUP-a – naveo je MUP.

kurir.rs/Informer

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments